top of page
  • Annexus Oy Advertising Agency

Myös nettisivut 'sukunäköön'

Persoonallisuus ja oman, muista poikkeavan graafisen ilmeen löytäminen on tärkeää – ja vielä sitäkin tärkeämpää on pitäytyminen siinä. Vaikka itse jo ajan myötä kyllästyy samoja elementtejä sisällään pitävän ilmeen toistamiseen, kannattaa saman sateenvarjon alla kulkemista edelleen sinnikkäästi jatkaa. Uudistua tietty ajan myötä pitää, mutta kaikkea entistä ei kannata heittää romukoppaan.

Kun siis alat pohtia nettisivujen uusimista, kaiva yhdessä suunnittelijan kanssa yrityksen tai omaan viestintään liittyvät materiaalit esille ja pohdi, miltä sukukuvanne tulisi näyttää!


Asiakkaamme Sinikka Mäntysalo, on kirjailija, joka julkaisi esikoisteoksensa Ei kenenkään oma helmikuussa 2022. Kirja kuvaa proosarunouden keinoin kasvattilapsena, oman biologian ulkopuolella elettyä lapsuutta ja elämänpituista tehtävää.


Sivujen graafinen ilme on jatkumoa suunnittelemallemme esikoiskirjan taitolle, ja lopputuloksena syntyi lämminhenkinen, erilainen nettisivusto, jossa viihdytään.


Erittäin tärkeää on myös sivujen toimivuus ja helppo päivitettävyys, johon aina koulutamme asiakkaamme.

Eedi Asumispalvelujen nettisivut

Sinikan nettisivujen suunnittelu oli innostava ja mielenkiintoinen projekti. Kerrassaan ihana matka uuteen maailmaan!

Sinikka Mäntysalon syvin ajatus esikoisteoksessaan on yrittää avata pienen sijoitetun maailmaa sisältäpäin. Lapsen tuntein ja silmin. Säkein tulla lähemmäs. Unohtamatta valoa, joka kulkee säkeitten läpi. Kulkee läpi oman elämän. – Myös suunnittelemallamme sivustolla pidimme nämä viisaat, valoisat sanat mielessämme ja pyrimme visuaalisin keinoin samaan valoisuuteen!

46 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page