top of page
  • Marsa Pihlaja

CMoren Suomi-Ruotsi-ottelu

Wallander-sarjat on tullut katsottua – ja kieltämättä kestävät jopa kaksi katselukertaa. Näin on myös tämän mainion CMoren mainoskampanjan laita. Kiitos mainion henkilövalinnan ja käsikirjoituksen, Suomi-Ruotsi-kamppailun hengessä, mainokset myös kestävät katsomista useampaan kertaan. Tykkään kovasti.

Mutta teeveessä pyörii myös mainoksia, joita ei ensinkään olisi pitänyt päästää eetteriin. Myötähäpeän puna nousee iltaisin näin mainosihmisen poskille, kun iskä jugurttia maistettuaan puhkeaa jodlaamaan tai muuta kummallista. En tykkää. Tulee kyllä pantua tuotemerkki muistiin, mutta vain siltä varalta, ettei ainakaan sitä purkkia tuikkaa ostoskoriin. Vähän siis lisäpanostusta peliin teeveessä kun sentään ollaan!

52 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page