top of page
  • Marsa Pihlaja

Make it simple but significant.


Tämä blogin otsikon lausahdus 'Make it simple but significant' on Mad Menin Don Draperiltä. Liekö lukijalle tuttu. Innostuin itse jälkijättöisesti katsomaan kaikki seitsemän kautta lähes putkeen. Suosittelen lämpimästi, jollet jo ole nähnyt.

Etsiskelin otsikon kriteerit täyttävää mainosta. Löysin muutaman. – Yllä oleva yhteiskunnallinen mainos on perin yksinkertainen ja kovin vaikuttava. Saudi-Arabiassa naiset saivat eilisten uutisten mukaan ensimmäistä kertaa ajoluvan, siis miehiltä luvan ajaa itse autolla. Kasvot on silti tuossa yhteiskunnassa peitettävä. Kaikkea ei kuitenkaan voi peittää.

Toinen koskettava, yksikertainen mutta merkittävä mainos on yllä. Koe-eläimet ja kosmetiikka. Turhuuden markkinoille uhratut eläinystävämme. Että kismittää. Molempien kärsijöiden puolesta! – Tiedä sitten, onko näistä kummastakaan 'mainoksesta' vastaavaa hyötyä. Asiat ovat tärkeitä ja ajankohtaisia, eikä niistä puhumista millään foorumilla saisi jättää huomiotta.

45 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page