top of page
  • Marsa Pihlaja

Me too! Coca-Colaa, Budweiser-olutta, Lucky Strikea tai Bissel-luuta jouluksi.

Me too! on kuultu somessa ja muussa mediassa enempi kuin tarpeeksi viime aikoina. En tiedä, kuinka moni tietää, että se on ollut Cokiksen joulumainoksen teemana ennen muinoin.

Me too! Coca-Cola.

Katselin tovin vintage-joulumainoksia. Miten vilpitöntä kaikki tuolloin olikaan, eikä lainkaan vaarallista tai tuomittavaa. Naisille saattoi kohdistaa olutmainontaa – nykyisinhän se olisi varmaan aivan outoa, vaikkeivät ne naistenkaan suut tuohesta ole! Jano saattaa pahasti kinkun ja sillin syönnin jälkeen yllättää myös tyttöihmisen.

Budweiser-jouluolutmainos.

Ennenvanhaan saattoi tupakkaakin antaa sylikaupalla joululahjaksi. Noh, ajat muuttuvat ja tavat. Ehkä onneksi tässä tapauksessa kuitenkin. Mainos on silti riemastuttavan vilpitön ja jouluinen.

Lucky Strike -tupakkia sylikaupalla.

Myöskään autot eivät taineet olla taloutta kaatava kustannuserä, jos Buickin saattoi saada joulupukinkontissa. Jotenkin viehkoa mainontaa. Tunnelmallista tekstiä myöten.

Buick car - the supreme gift!

Mutta sitten mainonnan alkutaipaleen liikuttavin mainos: luuta! Tuote-edut hyvin esillä. Purevat ainakin meikäläiseen - ja juuri tuollaisen toivoisin joulupukilta lumisten portaiden lakaisuun, jos niitä siis vielä myytäisiin jossain!!!

Hyvää joulua ja iloista vuotta 2018 kaikille!

Bissel Carpet Sweeper - luudista parhain! Oiva lahja.

44 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page